Sisustusarkkitehti Maarit Hiltunen

Vain parasta sinulle ja ihmisille ympärilläsi

Tyylikästä ja käytännöllistä – ilman kompromisseja.

Pyrimme jatkuvasti haastamaan tavanomaiset ajattelutavat ja luomaan uutta. Sisustus on tärkeä osa jokaista rakennusta – se osa, jota katsot ja käytät eniten. Miksi siis tyytyisit tavanomaiseen?

Toimitilat

Suunnittelemme yrityksellenne toimivan ja kutsuvan ympäristön. Työskentely helpottuu, tehostyy ja tuottaa parempaa tulosta, kun toimitilasi suunnitellaan asianmukaisesti ja viihtyisäksi. Ota askel tulevaisuuteen ja anna meidän tehdä työpaikastanne aidosti houkutteleva paikka työskennellä.

Yksityiset tilat

Oma koti on erityinen paikka. Jokainen ihminen on erilainen, ja niin jokaisen kodinkin tulisi olla. Ainutlaatuisuus on meille tärkeää. Suunnittelemme sinulle kotoisan, tyylikkään kokonaisuuden – tinkimättä käytännöllisyydestä.

Ajattelutapamme on on selkeä. Ensimmäiseksi laitamme isot linjat paikoilleen – tilojen tulee toimia ja virrata. Seuraavaksi hengitämme tilaan tunnelman ja luonteen materiaaleilla ja värillä, valoilla ja muodoilla, sillä tilojen tulee olla mielenkiintoiset, toimivat ja kauniit jo ennen ensimmäistäkään kalustetta. Tämän jälkeen huolellisesti valitut ja sijoitetut kalusteet ja esineet tulevat täydentämään kokonaisuutta, jossa sinun on hyvä toimia, tai vain olla ja nauttia.

Suunnittelujohdosta vastaava sisustusarkkitehti Maarit Hiltunen (SIO) on työstään tunnustettu sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Työn jälki on juuri sitä mitä toivoisit sen olevan – tyylikästä, ja se tuntuu omalta ja kutsuvalta.

 

Tiimimme on vierelläsi alusta loppuun. Haluamme sinulle vain parasta, ja tästä syystä käyttämämme työkalut ja työskentelytavat ovat edistyksellisiä ja ajan tasalla.

Maarit Hiltunen

Sisustusarkkitehti SIO
0407082858
info@maarithiltunen.com

Myynti ja tapaamiset
0440102263