Meistä

 

Sisustusarkkitehti Maarit Hiltunen

Ajattelutapamme on on selkeä. Ensimmäiseksi laitamme isot linjat paikoilleen – tilojen tulee toimia ja virrata. Seuraavaksi hengitämme tilaan tunnelman ja luonteen materiaaleilla ja värillä, valoilla ja muodoilla, sillä tilojen tulee olla mielenkiintoiset, toimivat ja kauniit jo ennen ensimmäistäkään kalustetta. Tämän jälkeen huolellisesti valitut ja sijoitetut kalusteet ja esineet tulevat täydentämään kokonaisuutta, jossa sinun on hyvä toimia, tai vain olla ja nauttia.
“Sisustusarkkitehti Maarit Hiltunen suunnitteli Suomen suurlähetystöjä ympäri maailmaa. Hänen työstään huokuu ammattitaito ja osaaminen. Ratkaisut toimitettiin aina ajoissa, laadusta tinkimättä. Olemme todella tyytyväisiä Maaritin työhön!”

Antti Haukioja, Suomen ulkoministeriö

Suunnittelujohdosta vastaava sisustusarkkitehti Maarit Hiltunen (SIO) on työstään tunnustettu sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Työn jälki on juuri sitä mitä toivoisit sen olevan – tyylikästä, ja se tuntuu omalta ja kutsuvalta.

Tiimimme on vierelläsi alusta loppuun. Haluamme sinulle vain parasta, ja tästä syystä käyttämämme työkalut ja työskentelytavat ovat edistyksellisiä ja ajan tasalla.

Haluatko nostaa sisustuksesi seuraavalle tasolle?